Karaman’ın ev sahipliğinde düzenlenen Minikler Türkiye Judo Şampiyonası öncesi Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret ederek şampiyonaya verdiği katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kısacık, “ Şampiyonanın Karaman’da düzenleniyor olması sevindirici. Böyle büyük bir organizasyonun ilimizde düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Böyle büyük ve geniş kapsamlı organizasyonlar ilimizin tanıtımı ve ekonomik katkı sunması açısından da son derece önemli. İnşallah şampiyonaya en iyi şekilde ev sahipliği yaparak, misafirlerimizi ilimizde en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.

Karaman’da düzenlenen şampiyonanın çok büyük bir organizasyon olduğunu belirten Huysuz’da, “Bu büyük organizasyona 65 ilden 873 sporcumuz katıldı. Geniş kapsamlı bir katlım var ve bin 500’e yakın misafirimizi burada ağırlıyoruz. Türk judosuna yakışan bir organizasyonu Karaman’da gerçekleştiriyoruz. Böyle şampiyonayalar ileride ülkemizi temsil edecek sporcularımızın yetişmesi açısından oldukça önemli. Bu şampiyonada dereceye giren sporcular judo milli takımlarımızın iskeletini oluşturacak. İnşallah bu çocuklarımızı 2024 ve 2028 olimpiyatlarında yarışacak nesiller olarak görüyoruz” dedi.

Ziyaret sonunda Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz günün hatırası olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’a porselen tabak hediye etti.