Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda 15 takımın katıldığı ve tamamının öğretmenlerden oluştuğu turnuva, 6 Kasım Pazartesi günü oynanan karşılaşmalar ile başladı. Kazanılmış iki set üzerinden oynatılan turnuvanın ikinci gününde Bifa Ortaokulu-Zübeyde Hanım Ortaokulu, Başarı Koleji-Spor Lisesi, Sudurağı Ortaokulu ve Özel Eğitim Mesleki Eğitim okulları karşı karşıya geldi.  

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ın da ilgiyle izlediği ikinci gün karşılaşmalarında Zübeyde Hanım Ortaokulu, Spor Lisesi ve Özel Eğitim Mesleki Eğitim okulları günün galip gelen takımları oldu.

Karşılaşmaların oldukça çekişmeli ve zevkli geçtiğini belirten Kısacık, Kazım Karabekir Spor Salonu’nda oynanan maçlara ilginin yoğun olduğunu söyledi. Turnuva boyunca tüm maçların dostluk havasında geçeceğini belirten Kısacık, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu organizasyonda önemli olan öğretmenlerimizin sevgi, saygı ve dayanışma içerisinde güzel bir spor organizasyonunda mücadele etmeleri. Öğretmenlerimiz de bu turnuvaya yoğun ilgi göstererek bu yöndeki düşüncelerini belirtmişlerdir. Bir ay devam edecek turnuvada tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.