Karaman Gençlik ve Spor Kulübü oturarak voleybol takımı, Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanlarla yeni sezon hazırlarına devam ediyor. Antrenör Aziz Hopyar nezaretinde teknik ve taktik çalışmalarla haftanın dört günü antrenman yapan Karaman temsilcisi, Diyarbakır’da yapılacak olan ilk etap müsabakalarında grubunda şampiyonluk mücadelesi verecek.

İki yıl boyunca büyük bir yol kat ettiklerini belirten Hopyar, “Yeni sezon öncesi çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu yıl büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Diyarbakır’da yapılacak Oturarak Voleybol Süper Ligi ilk etap müsabakalarında iki grupta 10 takım mücadele edecek. Karaman olarak grubumuzda Konya, Ankara, Diyarbakır ve Karadeniz Ereğli yer alıyor. Takım olarak hedefimiz grubumuzu ilk sırada tamamlayarak final etabında mücadele etmek. İnşallah bu hedefimizi gerçekleştirerek yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Yeni sezon öncesi tüm sporculara başarılar dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise, “Yaklaşık 2 yıl önce kurduğumuz oturarak voleybol takımımız kısa zaman diliminde güzel işlere imza attı. İnanıyorum ki bu takım Türkiye’de daha çok büyük başarılara imza atacak. Çünkü katıldığımız antrenmanlarda sporcularımızın çalışma isteği ve arzusu bizlere bu ışığı veriyor. İnşallah yeni sezonda hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz. Antrenör ve sporcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum.”