Karaman’da faaliyetlerine aralıksız devam eden Karaman Gençlik Merkezi, ‘Merkezim Her Yerde’ projesi kapsamında gidilmedik yer, dokunulmayan kalp ve tebessüm oluşturulmamış yüz kalmasın diyerek çıktığı yolda bu kez İbrahim Bey Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaret çerçevesinde öğrencilerle birlikte çuval yarışı, yağ satarım bal satarım, badminton ve langırt gibi oyunlar oynayan gençlik merkezi liderleri ve gönüllü gençler daha sonra sosyal medya ve internet kullanımı ile ilgili sunum gerçekleştirdi.
Ziyarette ayrıca gençlik merkezi tarafından hazırlanan kitaplar müdür yardımcısı Kazım Gevrek’e teslim edildi. Yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ve doyasıya eğlendiklerini belirten öğrenciler, hediye edilen kitapların hepsini okuyacaklarını ve gençlik merkezine artık daha sık gelmek istediklerini belirttiler.

“Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında tüm gençlere ulaşmak istediklerini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, “Bu çalışmalarda ki hedef kitlemiz sadece gençlik merkezimiz civarındaki gençler değil. Gençlik merkezi olarak bize en uzak, en ücra köşede yaşayan, çalışmalarımız hakkında bilgi sahibi olmayan gençlerimizi de faaliyetlerimize dahil etmektir. Bu amaç doğrultusunda yaptığımız ‘Merkezim Her Yerde’ projesiyle bize uzak yerlerdeki gençlerimizi yapılan çalışmalarımızın içerisine dahil edip onları gençlik faaliyetlerimiz ile tanıştırıyoruz.”

İbrahim Bey Ortaokuluna yapılan ziyarete Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, gençlik liderleri, lider adayları ve gönüllü gençler katıldı.