Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından Sakarya Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonada antrenör Kadir Sefa Bayraktar eşliğinde büyükler ve minikler kategorisinde mücadele eden Karaman ekibi şampiyonayı 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile tamamladı.

Karaman Wushu Kung Fu takımında büyükler kategorisinde mücadele eden Ertuğrul Babacan, Cailifo fan (yelpaze) da birincilik, Cailifo gun (sopa) da ikincilik, Cailifo (boş el) dalında ise üçüncülük elde etti. Minikler kategorisinde mücadele eden Buğlem Sümeyye Akkafa ise Cailifo (boş el) kategorisinde ikincilik elde eden sporcu oldu.

Sakarya’da düzenlenen şampiyonada dereceye giren Karaman ekibini tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından düzenlenen ve 12 ilden 320 sporcunun katıldığı şampiyonada güzel başarılara imza atan ilimiz sporcularını canı gönülden kutluyorum. Anadolu yıldızlar ligi müsabakalarından gelen güzel sonuçların ardından wushu kung fu branşından da böylesine güzel sonuçların gelmesi bizleri bir kez daha gururlandırdı. Karaman olarak yeni sezon müsabakalarına güzel bir başlangıç yaptık. Bu başarılarımız diğer branşlarda alacağımız sonuçlarla daha da artacak inşallah. Yeni sezona güzel bir başlangıç yaparak bizleri gururlandıran antrenör ve sporcularımızı bir kez daha kutluyor, yapılacak olan müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.