Bakü ve Konya’da düzenlenen Taekwondo müsabakalarında ilimiz adına ter döken ve derece alan sporcularımızdan Defterdar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili İhsan Mintaş’ı makamında ziyaret etti.

24-27 Temmuz 2014 tarihinde Bakü’ de ve 7-10 Eylül 2014 tarihlerinde Konya’da düzenlenen taekwondo müsabakalarında ilimiz adına ter döken ve gösterdikleri performansla derece alan sporcularımız Hilal Şimşek ve Tunahan Kozan antrenörleriyle birlikte Defterdar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mintaş’ı makamında ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette sporcuların antrenörleri gerçekleştirilen şampiyonalar hakkında Spor İl Müdür Vekili İhsan Mintaş’a bilgi verdiler. Spor İl Müdür Vekili Mintaş ise Şampiyonada ilimizi başarıyla temsil eden sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

24-27 Temmuz 2014 tarihlerinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü' de yapılan Yıldızlar Dünya Şampiyonasında 41kg da Akademi Spor Kulübü sporcusu Hilal Şimşek Dünya 3.sü olmuştur.

7-10 Eylül 2014 tarihlerinde Konya'da yapılan Minikler Türkiye Şampiyonasında +57kg da İl Özel İdare Spor Kulübü sporcusu Tunahan Kozan Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Antrenörler: ( Sadullah Bacaksız - İbrahim Kafalı )