Karaman’da Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Gençlik Merkezi personeli ve üye gençler polislere sürpriz yaptı.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi, Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yıldönümü unutmadı.

Karaman Gençlik Merkezi personeli ve üye gençler tarafından yapılan organizasyonda 155 polis imdat hattına olay ihbarında bulunuldu. Merkez Mehmet Akif Ersoy mahallesinde bulunan Gençlik Merkezine kısa sürede gelen ekipler, yapılan ihbar üzerine geldikleri Gençlik Merkezinde unutamayacakları bir sürprizle karşılaştılar. Polisleri Türk bayrakları ve pankartlarla karşılayan Gençlik Merkezi üyesi gençler, Türk Polis Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle üstünde Emniyet Genel Müdürlüğü logolu pastayı getirip polis ekiplerinin haftasını kutladı.

Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle böyle bir organizasyon yaptıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “İlimizde görev yapan ekiplerimize bu anlamlı haftada bir sürpriz yapmak istedik. Amacımız polisimizin her zaman yanında olduğumuzu göstermekti. Kurulduğu günden bu yana vatan toprağının her bir köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması, vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerinin korunması gibi görevleri başarıyla yerine getiren Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum.”