Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve 2. Etabı Mersin’de gerçekleştirilen “Küçük ve Yıldızlar Kros Ligi” yarışlarında Karaman Gençlik Spor Kulübü Atletizm Takımı küçük erkekler kategorisinde şampiyon oldu.

Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve 2. Kademesi  Mersin’de gerçekleştirilen “Küçük ve Yıldızlar Kros Ligi” yarışlarında Karaman Gençlik Spor Kulübü Atletizm Takımı küçük erkekler kategorisinde birinci, Karaman İdman Yurdu Spor Kulübü ilk katılmasına rağmen yedinci olmuştur.

Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “Küçük ve Yıldızlar Kros Ligi” 2. Kademesi Mersin Kapız kros parkurunda gerçekleştirildi. Mersi’nin yanı sıra Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Adana, Karaman ve Niğde, Aksaray ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti( KKTC)  den toplam 107 sporcu katıldı.

Karaman Gençlik Spor Kulübü atletizm takımı ve Karaman İdman Yurdu Spor Kulübü atletizm takımı Milli Takım antrenörleri Murat Yurdadön ve Mevlüt İnanır eşliğinde katıldığı “Küçük ve Yıldızlar Kros Ligi” yarışlarında, küçük erkekler kategorisinde gösterdikleri performansla 2. Etap yarışlarını da başarılı bir şekilde geçerek Aksaray’da gerçekleştirilecek olan 3. Kademe yarışlarına gitmeye hak kazandılar.

Yapılan yarışlar sonunda sporcularımızdan Berat Ergil birinci, Mehmet Celil Durmaz ikinci, Yasin Akçakaya dördüncü Mehmet Gül on sekizinci olarak 9 puanla takımımız küçük erkekler kategorisinde şampiyon olmuştur.