Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İlçelere bir dizi ziyaret gerçekleştirerek spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Şube Müdürü Aslan Yıldız, ilçelere bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, müdürlüğe bağlı spor tesislerinde incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında tesis sorumlularından bilgi alan Kısacık, varsa eksikliklerin giderilmesi konusunda talimat verdi.

Ermenek’te yapımı düşünülen Gençlik Merkeziyle ilgi yer konusunda incelemelerde bulunan Kısacık, Ermenekli geçlerin boş zamanlarını değerlendirmek ve kötü alışkanlıklardan korumak üzere faaliyet gösterecek Gençlik Merkezlerinin daha etkin kullanılması ve verimliliği arttırılması ile ilgili çalışmalarda bulunacaklarını belirtti. Ermenek ve Başyayla’da gençlerle bir araya gelen Kısacık, gençlerin sorunlarını dinledi. Sporun ve Gençlik Merkezlerinin hedef kitlesinin gençler olduğuna dikkat çeken Kısacık sözlerine şöyle devam etti, “Amacımız gençleri tesislere ve Gençlik Merkezlerine çekerek onları sokaktaki tehlikelerden uzak tutarak sosyal bireyler yetiştirmektir. Bu noktada da gençlerin düşünceleri bizim için oldukça önemlidir, onların talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön vermekteyiz’’ dedi.

İncelemeler esnasında ilçe kurum ve kuruluşlara da ziyarette bulunan Kısacık, Karaman Valimiz Murat Koca ve Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Akış'ı, Ermenek'te devam eden madencilerimizi kurtarma çalışmalarında ziyaret etti.