Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Başkanlığından Başkan Mehmet Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri  Erdem Silay, Nuri Şen, Bahattin Keklik ve Gökhan Tuğlu, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık'ı makamında ziyaret ederek ''Hayırlı Olsun'' dileklerinde bulundular. 
Çelik; “Toplumumuzun huzur ve barış içinde yaşamasına, kişilerin milli ve manevi değerlere bağlı olarak, temiz bir çevrede, ruhsal ve bedensel yönden sağlıklı olarak yetişip gelişmesi çok önemlidir. Tüm insanlığın ortak talebi olan barış, kardeşlik, sevgi, adalet ve huzur için, gençlerimizin çok iyi birşekilde yetiştirilmesi gerekir. Dünyaya yön veren ve tarihe şan katan hareketlerin itici gücü tarih boyunca gençler olmuştur.

Bu bağlamda TGKK'nın ilke ve değerleri; Gençler arasında tanışma ve kaynaşmayı temin etmek, karşılaşılan sorunlara karşı birlikte mücadele etmek için atılması gereken adımları atma yönünde çalışmalarda bulunmak, TGKK için çok büyük bir sorumluluk ve görevdir. Dünya nüfusu her geçen gün yaşlanmaktadır. Ülkelerin geleceği ve teminatı olan gençlerin sayılarının azalması, var olanların ise küreselleşen dünya politeizmine esir düşmesi sebebi ile tam manasıyla yetişmiş, donanımlı gençler yetiştirmek bizim amacımızdır." dedi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Ziyaretten duyduğu menmuniyeti dile getirerek geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için yapılacak tüm hayırlı işlerin yanında ve destekçisi olacağız” dedi.