Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Gençlik Konfederasyonu İl Başkanlığı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği organizasyonda üniversiteli öğrenciler final haftası öncesi stres attı.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Gençlik Konfederasyonu İl Başkanlığı ile ortaklaşa gerçekleştirilen organizasyonda üniversiteli öğrenciler final haftası öncesi stres attı. Karaman Piri Reis Gençlik ve Spor Kulübü tarafından hazırlanan ve Kredi ve Yurtlar Kurumunda gerçekleşen programa öğrencilerin ilgisi büyüktü.

‘’AMAÇ GENÇLERE HİZMET’’

TGKK İl Başkanlığı Organizasyon Komitesi Başkanı Nuri Şen açıklamasında, ’’Amacımız Karaman’da yaşayan gençlerimize hizmet etmek. Yeni kurulan Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu İl Başkanlığımızın vizyon ve misyonunu ilimizde en üst seviyelere taşıyacağımızı ve bunun için gereken tüm imkanlarımızla seferber olacağız.

‘’YENİ GENÇLİK PROJELERİ YOLDA’’

Yakın zamanda eğlence programlarının devam edeceğini ve Karamanlı gençler için birbirinden güzel ulusal ve uluslararası gençlik projeleri hazırladıklarını belirten Şen,  gecenin hazırlanmasında bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’a, Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Enver Yazıbaşı'na, TGKK Karaman İl Başkanı Mehmet Çelik'e, TGKK Karaman İl Yönetim Kurulu Üyelerine, Sponsor Firmamıza, müzisyen ve öğrencilere sonsuz teşekkür ediyoruz’’ dedi.