Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık mesajında, zararlı madde kullanımının doğurduğu olumsuz sonuçların gençlere etkili bir şekilde anlatılması gerektiğini vurguladı.

Spor İl Müdürü Kısacık, 1-7 Mart tarihleri arası kutlanan Yeşilay Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Sağlıklı nesillerin yetişmesi için geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması çok önemlidir. Genç nesillerimizin kötü alışkanlıklardan korunmasında kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütleri ve özellikle de ailelere büyük görevler düşüyor. Çocuklarımız, gençlerimiz sigara, alkol, uyuşturucu ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak tutulmalı ve bu manada herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir.

 Unutmamalıyız ki sağlıksız nesil ve toplumlar, hiçbir alanda başarılı olamazlar. Gençlerimizi uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak onların sosyal, kültürel ve sportif alanlar içerisinde yer almalarına destek vermeliyiz. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sağlıklı bir gelecek ve sağlıklı nesiller için gençlerimizin bu zararlı maddelere ulaşmasını önlemek en önemli görevimizdir” ifadelerini kullandı.