Türkiye Basketbol Federasyonu 2014-2015 faaliyet programında yer alan yıldızlar(kız-erkek) basketbol grup müsabakaları 25-27 Mart 2015 tarihleri arasında başlıyor.

Türkiye Basketbol Federasyonu 2015-2015 faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşecek olan yıldızlar basketbol grup müsabakaları 24 Mart 2015 Salı günü Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan teknik toplantının ardından start aldı.

25-27 Mart 2015 tarihleri arasında Karaman ekibinin de mücadele edeceği müsabakalarda erkekler kategorisinde Adana, Ankara, İstanbul, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kütahya, Mersin, Nevşehir, İzmir ve Antalya takımları. Kızlar kategorisinde ise; Adana, Hatay, İstanbul, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Mersin, Niğde, Antalya, Nevşehir ve Osmaniye takımları mücadele edecek. Zorlu ve çekişmeli geçecek olan müsabakalarda erkekler Kazım Karabekir Spor Salonunda, kızlar ise Yunus Emre Spor Salonunda mücadele edecek.

Karaman'da üç gün boyunca basketbol şölenin yaşanacağı belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "Kazım Karabekir Spor Salonu'nda ve Yunus Emre Spor Salonu’nda 25-27 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Yıldızlar Basketbol Grup Müsabakalarına tüm Karamanlı sporseverleri bekliyoruz" dedi