Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi tarafından organize edilen Kurumlar arası Futbol Turnuvası başlıyor.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilecek olan Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi Kurumlararası futbol turnuvası 27 Kurum Takımının katılımı ile 25.05.2015 tarihinde Yunuskent Sentetik Futbol Sahasında başlıyor.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karaman Belediyesi tarafından organize edilen kurumlararası futbol turnuvası Karaman’da hizmet veren Kurum ve Kuruluşlardan yoğun ilgi gördü. 22 Mayıs 2015 tarihinde Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen teknik toplantının ardından belirlenen fikstürde 6 grup 4 erli takım olurken 7. grup 3 takım olarak yer aldı.

Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Tertip Komitesi kura çekiminden önce, turnuvaya katılan Kurum Takımlarının temsilcilerine kurallarla ilgili bilgi verdi. Maçlar 30 ar dakikalık 2 devre olarak oynanacak. 22 kişilik kadronun tamamı esame listesinde yer alabilecek. Maç boyunca 5 oyuncu değiştirme hakkı olacak. Her Takımda en fazla bir tane aktif futbolcu olabilecek. Maçlar hafta içi saat 16:00 da başlayacak. Haftasonu Cumartesi öğlenden itibaren oynanacak. Gruplardan birinci ve ikinci olarak tamamlayan takımlar bir üst eleme turuna yükselecek. Eleme turları 35 er dakikalık devreler halinde oynanacak. Maçlar Yunuskent Sentetik sahada oynanacak.

Turnuvanın amacının çeşitli kurumlarda çalışan personelin birbirleriyle kaynaşmaları, tanışmaları olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, turnuvanın birliğe, beraberliğe ve ortak sevince de vesile olacağına da inandığını kaydetti.

Kısacık ayrıca, turnuvanın play-off ruhuna uygun, centilmenlikle sona ereceğini ve bu nedenle müsabakaların kazananı Karaman olacağını düşündüğünü ifade ederek, turnuvaya katılan tüm takımlara şimdiden başarılar diledi.