Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2015 Mayıs ayı antrenör bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı, Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık nezaretinde gerçekleştirilen toplantıya Şube Müdürleri Aslan Yıldız, Vedat Akyar, Osman Selçuk Akbaş ve antrenörler katıldı.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde Kadrolu, Sözleşmeli, Hizmet Alımı ve Fahri olarak görev yapan antrenörlere yönelik düzenlenen 2014-2015 yılı antrenör planlama toplantısında, antrenörlere branşlarla ilgili çalışma programları, İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen sportif faaliyetlerde gösterilen genel durum ve başarı değerlendirmesi ile açılacak olan yaz spor okulları ile ilgili karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda öncelikli gündem maddesi antrenörlerin sorunları ve çözüm önerileri oldu.

Antrenörlerin sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Spor İl Müdürü Kısacık, sporu tabana yayacak uzun vadeli plân ve özel programlar ile sporun geliştirilerek yaygınlaştırılması ve sporun aktif bir yaşam tarzı haline getirilmesi ve yaz spor okullarında daha çok sporcuya ulaşılması gibi konularda antrenörler ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Geniş kapsam da planlanan hedefler ile ilgili açıklamalarda bulunun Kısacık, özellikle bu hedefler doğrultusunda yapılacak çalışmaların daha faydalı olabilmesi için antrenörlerin hoşgörü çerçevesinde özverili bir anlayış içinde olmalarını istedi. Karaman’da ücretsiz açılacak olan yaz spor okulları ile birlikte sporun daha çok kalkınması ve Milli takımlara çok sayıda sporcu verilmesi için seferber olacaklarını belirten Kısacık, bütün spor branşlarında Karaman’ın öncü bir kent olması için gayret sarf edeceklerini ifade etti.

Toplantı, Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürleri Aslan Yıldız ve Osman Selçuk Akbaş’ın antrenörlere gayret ve başarılarından dolayı plaket takdim etmelerinin ardından sona erdi.