Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen Avcıbaşı Kupası yarışmaları nefes kesti.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen Avcıbaşı Kupasına toplam 102 sporcu katıldı. Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen Avcıbaşı Kupası yarışmaları büyük bir ilgi ile izlendi. Usta atıcılar ve avcılar olmak üzere iki kategoride yarışan yarışmacılar sabit hedef, hareketli hedef ve sporting branşlarında birinci olmak için mücadele etti.

26 Temmuz 2015 Pazar günü Fikret Ünlü Atış Poligonunda gerçekleştirilen Avcıbaşı Kupasını, Karaman Ak Parti Millet Vekili Recep Şeker, Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Akış, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Akca, İş Kur Müdürü Kenan Ateş, Kredili Yurtlar Kurumu İl Müdürü Enver Yazıbaşı, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü O.Selçuk Akbaş ve Avcılık ve Atıcılık İl Temsilcisi Hüseyin Özkaya yakından takip etti.

Bu yıl Karaman’da bir ilk olarak gerçekleştirilen yarışmalarda yine bir ilk gerçekleştirilerek yarışmaya katılan sporculara yapılan çekiliş ile 40’a yakın birbirinden değerli hediye verildi. Yarışmanın sunucusu Zehra Uyar eşliğinde gerçekleştirilen çekiliş yarışmaya ayrı bir hava katarak, tüm katılımcıların beğenisini kazandı.

Gerçekleştirilen yarışmalar sonunda Usta Atıcılar kategorisi genel sıralamada İsfener Üstün birinci, Hüseyin Özkaya ikinci, Ekrem Özgün üçüncü oldu. Avcılar kategorisi genel sıralamada ise Kadir Kayserili birinci, Ali Seyhan ikinci ve Metin Kurt üçüncü oldu.

Müsabakalar sonunda düzenlenen kupa töreninde dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Karaman Ak Parti Milletvekili Recep Şeker, Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Akış, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Akca ve İşkur Müdürü Kenan Ateş tarafından verildi.

Ayrıca müsabakalarda genel klasmanda dereceye giren sporculara Ak Parti Milletvekili Recep Şeker, Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Jandara Kıdemli Albay Mustafa Akış tarafından tüfek hediye edildi.

Muhteşem bir katılım ile gerçekleştirilen Avcıbaşı Kupası yarışmaları, müsabaka sonunda gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.