Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında İsmetpaşa Caddesi’ndeki esnaflara ve halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde vatandaşlara siperlik maske dağıtımı yaptı.

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı mücadele verenlerin başında gelen sağlık çalışanları için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı gençlik merkezinde gençlik liderleri ve gönüllüler tarafından koruyucu maske üretimi devam ediyor.

Karaman Gençlik Merkezi’nde üretilen koruyucu maskeler gençlik liderleri ve gönüllü gençler tarafında birçok kurum, kuruluş, işletme ve kamuya açık alanda vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediyor.

Koruyucu maske üretimine devam edeceklerini belirten Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “İl Müdürlüğümüze bağlı Gençlik Merkezimizde arkadaşlarımız korumalı maske üretimine başladı. Her gün belirli bir sayıda maske üreten çalışanlarımız, üretilen bu maskeleri ilimizdeki kurum, kuruluş, işletme ve vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıyorlar. İnanıyoruz ki bu salgını gençlerimizle ve milletimizle dayanışma ruhuyla, en güçlü şekilde üstesinden geleceğiz” dedi.