Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında bisiklet yarışları düzenlendi.

Karaman’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile bisiklet il temsilciliği tarafından MTB il birinciliği yarışları düzenlendi. Vali Hakkı Teke Hoşgörü Ormanı’nda gerçekleştirilen yarışlarda büyükler, gençler, yıldızlar ve küçükler kategorilerinde toplam 45 sporcu birincilik mücadelesi verdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “ Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında sportif etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. İlk olarak Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda öğrenciler ve her yaştan vatandaşın katıldığı Floor Curling müsabakaları düzenledik. Karma 15 takımın yarıştığı müsabakalarda gençlerimizin ve yaşlılarımızın mücadelesi renkli görüntülere sahne oldu. Ardından bisiklet il temsilciliğimiz ile birlikte düzenlediğimiz MTB il birinciliği yarışmaları da 45 sporcumuzun kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Etkinliklerimiz farklı spor dallarında yapılacak organizasyonlarla devam edecek.”

4 kategoride yapılan yarışlar sonunda dereceye giren isimler ise şöyle;

U12 ERKEK

1.Ayaz Bulut

2.Talha Balasar

3.Muhammed Esad Uğuz

U12 KIZLAR

1.Berivan Ecrin Demir

2.Teslime Nisa Duman

YILDIZ B ERKEK

1.Musatafa Kemal Gündoğdu

2.Emre Güneş

3.Yunus Emre Yavuz

YILDIZ B KIZLAR

1.Erva Zenginoğlu

 

YILDIZ A ERKEK

1. Haktan Ramazan Sayan

2.Hasan Hüseyin Akgül

3.Enes Aydın

YILDIZ A KIZLAR

1.Emine Zenginoğlu

2.Sude Naz Köken

GENÇ ERKEK

1.Hazim Doğru

2.Beytullah Aladağ

3.İsmail Hakkı Aköz

ELİT ERKEK

1.Emre Öner

2. Murat Eren Eke

3.Ahmet Öner