Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi El Sanatları Kulübü Resim Sanat dersi öğrencilerinin hazırladığı “Mevlana’dan İnciler” adlı sergi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi El Sanatları Kulübü Resim Sanat dersi öğrencilerinin hazırladığı “Mevlana’dan İnciler” adlı sergisi yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Belediye Taş Binasında sergilenen eserleri Ak Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Recep Konuk, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Ak Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü öğrencilerin yapmış oldukları kaligrafi(güzel yazı sanatı) çalışmalarını gezerek yerinde inceleme fırsatı buldular.

Belediye Taş Binasında sergilenen eserleri tek tek inceleyen Karaman Ak Parti Milletvekilleri Recep Şeker ve Recep Konuk, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü kursiyerlerin yoğun ilgisiyle karşılaşırken geleceğin teminatı gençler ile bol bol sohbet etme fırsatı buldular. El Sanatları Kulübü öğrencilerini bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmayarak ziyaretlerine gelen konuklarına teşekkürlerini sunan öğrenciler, bu anlamlı ve sürpriz ziyaretten dolayı duydukları mutlulukları dile getirerek, destekleri için teşekkür ettiler.

Sergiyi ziyaret eden Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker ayrıca sosyal medya hesabından paylaştığı ziyaret fotoğrafları büyük beğeni toplarken, Gençlik merkezi tarafından açılan kaligrafi (yazı sanatı) sergisini gezdik. Güzel çalışmalar ortaya koymuşlar. Emeklerine sağlık... ifadelerini kullandı.

Ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.