Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, spor yatırımları kapsamında inşaatı devam eden Merkez 3 Bin Kişilik Spor Salonu’nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün yatırım programları arasında yer alan ve yer tahsisi Karaman Belediyesi tarafından yapılan Merkez 3 bin kişilik spor salonu hızla yükselmeye devam ediyor. Karaman’da nüfusun artmasıyla birlikte birçok ihtiyacında arttığını belirten Kısacık,” Özellikle yapımı tamamlandıktan sonra sporcularımızın ve vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılayacak olan Çok Amaçlı Spor Salonumuz (Sporcu Fabrikası) ve 3 bin kişilik spor salonumuzun yapım çalışmalarını birebir takip etmekteyiz. 1. Ve 2. TOKİ’nin arasında kalan bölgeye yapılacak olan spor salonumuzda okullarımız, spor kulüplerimiz ve vatandaşımız tesisimizden gönül rahatlığı ile yararlanabilecek. Birçok spor dalını içerisinde barındıracak olan tesiste basketbol, voleybol, hentbol ve badminton gibi branşlarda çalışmalar yapılabilecek” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, ilçelerde bulunan spor tesislerinde de bakım onarım çalışmaları başlattıklarını belirterek, tesislerin ilçelere daha yakışır hale getirileceğini de sözlerine ekledi. Kısacık,” İlçelerimizde bulunan spor salonlarımızın daha kullanılabilir hale gelmesi için çalışmalarımıza başladık. Şuanda Sudurağı ve Kazım Karabekir ilçelerimizde bulunan spor salonlarımızda bakım onarım çalışmaları devam etmektedir. İnşallah ilçelerimizde revizyon çalışmaları tamamlandığında, burada yaşayan vatandaşımız daha modern ve daha kullanışlı bir tesise kavuşacaklar” şeklinde konuştu.