Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 6 ülkeden 73 sporcunun katılımıyla Edirne’de düzenlenen Yol Bisikleti Balkan Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcular, Ayrancı ilçe Kaymakamı Fatih Kaşıkçı’yı makamında ziyaret etti.

Ayrancı ilçe Kaymakamı Fatih Kaşıkçı, Edirne’de 23-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Yol Bisikleti Balkan Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcular Fatma Sezer ve Selver Sezer’i makamında ağırlayarak tebrik etti.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Karadeniz ve milli takım bisiklet antrenörü Barış Ünlü’nün de bulunduğu ziyarette Kaymakam Kaşıkçı, şampiyon sporcuların yeni nesillere örnek olduğuna dikkat çekti.

Kaymakam Kaşıkçı, "Bölgemizde genç sporcularımız sizi örnek alıyor. Siz belki antrenman yoğunluğundan bazı şeylerin farkında değilsiniz ama birçoğunuzun ismi sporcu ziyaretlerimizde, sohbetlerimizde sizlerden çok küçük olan sporcularımız tarafından dile getiriliyor. Onun için üzerinizde olan bu sorumluluğun farkında olun. Çünkü gerçek anlamda olum bir şekilde hayatlarını etkileyebileceğiniz çok ciddi bir genç sporcu kitleniz var. Bizlerde ilçemizde genç yaşta olan sporcularımızın yetenek taramalarını gerçekleştirip kabiliyeti olduğu spor branşlarına yönlendireceğiz. Onlar sizlerin başarılarını da örnek alacak ve önümüzde ki dönemlerde tüm spor dallarında farklı bir noktaya taşıyacağız” dedi.

Ziyaret, Balkan Şampiyonu sporcuların hediyelerinin takdim edilmesi ve günün anısına çektirilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.