Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda oynanan dördüncü gün maçlarıyla devam ediyor.

24 Nisan’da 22 kurum takımının katılımıyla başlayan turnuvada 9 maç geride kalırken gruplarında bir üst tura çıkacak takımlar şekillenmeye başladı. Oldukça heyecanlı geçen maçlarda oyuncuların heyecanına ortak olan voleybol severler ise yaptıkları tezahüratlarla sporda dostluk mesajı vermeye devam ediyor.

Kurumları sportif etkinliklerle bir araya getirmeye devam edeceklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Kurumlar arası masa tenisi turnuvası ile başlayan sportif etkinliklerimiz voleybol turnuvası ile devam ediyor. Düzenlenen etkinliklere kurumlarımızın ilgisi bizleri mutlu ediyor. Şuanda devam eden turnuvamızda 22 kurum takımımızdan yaklaşık 264 kurum çalışanı hep spor yapıyor hem de kaynaşma fırsatı buluyor. Bu tür organizasyonlar kurumlarımızın bir birleri ile kaynaşmaları ve bütünlüğü açısından oldukça önemli. Bu birliktelik kurum performansına da olumlu yönde etki ediyor. Yaklaşık bir ay boyunca devam edecek turnuvada mücadele eden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.”

Üç gün sonunda oynanan maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle:

İl Müftülüğü 0-Bekir Sıtkı Erdoğan Ortaokulu 2, Maliye 0-Bucakışla Ortaokulu 2, Halk Sağlığı Müdürlüğü 0-Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi 2, Gençlik ve Spor B Takımı 2-Kale İlkokulu 1, Mesleki Eğitim Özel Eğitim Merkezi 1-Toplum Sağlığı Merkezi 2, Gençlik ve Spor A Takımı 2-İtfaiye Dairesi Başkanlığı 0