Avrupa Birliği Bakanlığı ve Türk Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ‘’ Music is Universal What About Us? ‘’ projesi kapsamında aralarında ülkemizinde bulunduğu Malta, Slovenya, Bulgaristan ve Romanya’dan gelen yabancı öğrenciler Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezlerimizi ziyaret etti.

‘’ Music is Universal What About Us? ‘’ ismini taşıyan, 18-26 Mart 2014 tarihleri arasında Nota’ya Can Verenler Gençlik Topluluğu tarafından düzenlenen proje kapsamında Karaman’a gelen yabancı öğrenciler Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezlerini ziyaret ederek, ücretsiz olarak faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezlerimizi tanıma fırsatı buldular. 

Gençlik Merkezlerimizde faaliyet veren kurslara katılan yabancı öğrenciler, kurslarda yapılan etkinlikler hakkında Gençlik Merkezi sorumlumuz Fahrettin Bozkaya’dan bilgi aldılar. Litvanya Gençlik Merkezi sorumlusu Daiva’nın sorularını yanıtlayan Bozkaya, yıl içerisinde yapılan kurslar, düzenlenen etkinlikler, projeler ve sosyal aktiviteler gibi merak edilen konuları ayrıntılı bir şekilde yanıtladı. 
Proje sahibi Alperen Sarıkaya ve Nota’ya Can Verenler Gençlik Topluluğunun koordinatörlüğünde gerçekleşen projede öğrenciler, kendi ülkelerindeki müzik kültürlerini tanıtacak ve proje faaliyetleri sonunda hep birlikte bir konser organize edecek.

Eğlenceli ve sohbet havasında geçen ziyaret sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı tüm Gençlik Merkezi çalışanlarına teşekkür ettiler.