Karaman Engelliler Spor Kulübü Oturarak Voleybol takımı sporcularından Selma Eğilmez, Aksaray’da düzenlenecek Oturarak Voleybol Kadın Milli Takım kampına davet edildi.

Karaman’ı başarıyla temsil etmeye devam eden milli sporcu Selma Eğilmez, son olarak Aksaray’da 20-30 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Oturarak Voleybol Kadın Milli Takım kampına davet edildi.

Spor hayatına 5 yıl önce Karaman’ın ilk paravolley takımı Karaman Gençlik ve Spor Kulübü ile başlayan Eğilmez, kısa sürede ortaya koyduğu performans ile milli takımın da vazgeçilmez oyuncularından biri olmayı başardı. Eğilmez’in bu başarısı ise Karaman’da birçok genç sporcuya örnek olmaya devam ediyor.

Eğilmez’in örnek kişiliği, azmi ve çalışkanlığıyla kısa sürede güzel yerlere geldiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Oturarak Voleybol Milli Takımımız yaklaşan Avrupa Şampiyonası için hazırlıklarına devam ediyor. İlimiz sporcularından Selma Eğilmez’inde bu hazırlıklar içerisinde yer alması bizi fazlasıyla mutlu etti. Sporcumuz pandemi nedeniyle antrenmanlarına antrenörü ile birlikte online ortamda devam ederken, performansını korumasını bildi. İnşallah daha çok oyuncumuzu milli takım kadrolarına göndererek Türkiye’de örnek illerden biri olmak istiyoruz. Ayrıca Türkiye’de yine bir ilke imza atarak, tamamı kadın sporculardan oluşan ilk paravolley kadın takımını ilimizde kurduk ”