Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl 5’ncisi düzenlenen Gençler Arası Bilgi Yarışmasının Karaman etabı tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde düzenlenen Gençler Arası Bilgi Yarışması’nın Karaman etabı Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda lise ve üniversite kategorilerinde yapılan yarışmaların ardından sona erdi.

Jüri üyeliğini Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu Dekan Yardımcısı Dr. Muhammet Lütfi Selçuk ile Araştırma Görevlileri Ramazan Kocakaya ve Hikmet Kocaman’ın yaptığı yarışmada lise ve üniversite kategorilerinde toplam 36 gençlik merkezi üyesi genç yarıştı. Gençlik merkezi üyesi gençlerin Karaman’ı bölge finallerinde temsil etmek için ter döktüğü yarışmada lise kategorisinde Grup Virüs birinci olurken, üniversite kategorisinde ise Alfa-Beta-Gama grupları birinci oldu.

Yarışma sonunda dereceye giren gruplara katılım belgeleri ve hediyeleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Gençlik Hizmetleri Müdürü Cavit Bardak ve jüri üyeleri tarafından verildi.

Gençlik Merkezi’nde düzenlenen bilgi yarışmasında kategorilerinde dereceye giren gruplar, Mayıs ayında düzenlenecek Bölge Finallerinde Karaman’ı temsil edecek.