Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Eğitim Merkezi sporcularından Görkem Arıkan, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi Barajını geçerek büyük bir başarıya imza attı.

Denizli’de düzenlenen Spor Toto U16 Kulüpler Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda, ENKA Spor Kulübü adına yarışan Karamanlı genç atlet Görkem Arıkan, yüksek atlama branşında 1.84’lük derecesi ile Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi Barajını geçerek büyük bir başarıya daha imza attı. Arıkan ayrıca, yüksek atlama branşında en iyi derecesi olan 1.74’lük derecesini 1.84’e çıkararak Türkiye’nin yüksek atlama branşındaki en iyi sporcuları arasında yer aldı.

U16 Kulüpler Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği dereceden dolayı Görkem Arıkan’ı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Katıldığı yarışmalarda ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam eden sporcumuz Görkem Arıkan’ın başarısı bizleri bir kez daha gururlandırdı. Gelecek vadeden sporcumuz inşallah daha büyük başarılara imza atarak, hem ilimizi hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil edecektir. Sporcumuzun yetişmesinde büyük emeği geçen antrenörümüzü ve sporcumuzu tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”