Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü paten takımı sporcuları, Kayseri’de düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Günü Tekerlekli Paten müsabakalarında 10 altın, 3 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 17 madalya kazandı.

Türkiye Kaykay Federasyonu 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Kayseri’de düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Günü Tekerlekli Paten müsabakalarında Karaman’ı temsil eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü paten takımı, müsabakaları 10 altın, 3 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 17 madalya ile tamamladı. Yeni kurulmuş bir takım olmasına rağmen elde edilen bu başarı ise Karaman’da büyük bir sevinçle karşılandı.

Kayseri Millet Bahçesi yarış pistinde düzenlenen müsabakalarda U10, U15, U18 ve U18 yaş üstü kategorilerde mücadele eden Karaman ekibinde Sare Tunca, U10 kadınlar kısa ve uzun mesafe yarışlarında altın madalya kazanırken, U15 kadınlarda Nehir İmran Erman kısa mesafede birinci, uzun mesafede ikinci, İnci Akyıldız kısa ve uzun mesafede üçüncü, U18 erkeklerde Enver Nevrim kısa ve uzun mesafede birinci, U18 yaş üstü erkeklerde Ahmet Nevrim birinci, Serhat Ceviz üçüncü, U18 yaş üstü kadınlarda Büşranur Kartop kısa ve uzun mesafede birinci, Derya Ülküseven ikinci oldu.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü paten takımının yeni kurulmuş bir takım olmasına rağmen katıldıkları iki yarışmada da derece elde ettiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, Kayseri’de düzenlenen müsabakalarda dereceye giren sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.