Karaman bisiklet takımı sporcularından Eymen Egemen Kaya, Mardin’de düzenlenen Mardin MTB Cup Dağ Bisikleti Yarışmasında U12 erkekler kategorisinde gümüş madalya kazandı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan yarışmaya, Karaman ekibi antrenörleri Hasan Duman ve Emre Öner eşliğinde 6 sporcu ile katıldı.

Karaman bisiklet takımı sporcularından Eymen Egemen Kaya, başarılı bir performans sergileyerek U12 erkekler kategorisinde ikinci olarak Karaman’a gümüş madalya kazandırdı. Aynı yarışmada, Karaman ekibinin diğer sporcuları Veli Sarı ve Fahrettin Yücetaş, U15 erkekler kategorisinde yarışmayı önde götürmelerine rağmen, yaşadıkları teknik arıza nedeniyle liderliği kaçırdı.

Mustafa Karadeniz’den Kaya’ya Tebrik

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, Mardin’de düzenlenen Mardin MTB Cup Dağ Bisikleti Yarışmasında U12 erkekler kategorisinde gümüş madalya kazanan Karaman bisiklet takımı sporcusu Eymen Egemen Kaya’yı tebrik etti. Kaya’nın kazandığı başarıdan büyük gurur duyduğunu belirten Karadeniz, genç sporcunun Karaman’ı en iyi şekilde temsil ettiğini vurguladı.

Karadeniz, tebrik mesajında şunları söyledi: “Eymen Egemen Kaya’nın Mardin’de kazandığı bu önemli başarı bizleri gururlandırdı. Sporcularımızın böyle başarılar elde etmesi, Karaman’da spora yapılan yatırımların meyvelerini verdiğini bir kez daha gösteriyor. Eymen’i, ailesini ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”