Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Gençlik Kampları için başvurular devam ediyor. Karaman’dan kamp başvurusu yapacak vatandaşlar Karaman Gençlik Merkezi’nden başvuru süreciyle ilgili detaylı bilgi alabilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Kampları için başvurular başladı. Bu kamplarda gençlere planlama, uygulama ve temel yaşam becerileri gibi yetkinliklerin kazandırılması amaçlanıyor. Kamplarda; at biniciliği, el sanatları, rafting, matrak, trekking, mini golf, geziler, kano gibi birçok aktivite yer alıyor.

12 ile 25 yaş arasındaki tüm vatandaşların başvuru yapabileceği kamplar; yaş ve kamp tarzı olarak ikiye ayrılıyor; 12-15 yaş arası deniz kamplarına başvuru yapabilecekken; 16-25 yaş arası doğa kampına başvuru yapabiliyor.

GSB Gençlik Kampları, 35 farklı şehirde bulunan 13'ü deniz ve 35'i doğa olmak üzere toplam 48 kamp alanında gençleri ağırlamaya hazırlanıyor.

GSB GENÇLİK KAMPI BAŞVURU TARİHLERİ

16 Mayıs 2024 tarihinde başlayan başvurular 7 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. Kamp başvuruları "ghgm.gsb.gov.tr" adresinden yapılabilecek.

Karaman’dan da kamp başvurusu yapacak vatandaşlar Karaman Gençlik Merkezi’nden başvuru süreciyle ilgili (0338) 213 16 11 iletişim numarasından detaylı bilgi alabilecek.