Bosna Hersek’te düzenlenecek Büyükler Balkan Judo Şampiyonası için Karaman’dan judo antrenörü Ahmet Ömre Türe ve Özel İdare Spor Kulübü sporcusu Ayşenur Keskin milli takıma davet edildi.

31 Ağustos-1 Eylül 2024 tarihleri arasında Bosna Hersek’te düzenlenecek Büyükler Balkan Judo Şampiyonası için Karaman’dan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü judo antrenörlerinden Ahmet Ömre Türe ve Özel İdare Spor Kulübü judo sporcusu Ayşenur Keskin milli takıma davet edildi.

Cahide Eke’nin İzinden Gitmek İstiyorum

Judo milli takımından gelen davetle büyük bir sevinç yaşadığını belirten Özel İdare Spor Kulübü sporcusu Ayşenur Keskin, bu yıl ülkemizi ve ilimizi 2024 Paris Paralimpik Olimpiyatlarında temsil edecek Karamanlı milli sporcu Cahide Eke’yi örnek aldığını belirtti. Eke’nin olimpiyatlarda madalya kazanacağına inandığını belirten Keskin, kendisinin de olimpiyat seviyesine gelerek, ay yıldız bayrağı uluslararası arenada dalgalandırmak istediğini söyledi.

Karaman’ın judo branşında milli takıma sporcu göndermeye devam ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, “Karaman olarak judo branşında güzel işlere imza atmaya devam ediyoruz. Antrenörlerimizin gayretleri ve özverili çalışmaları sonucunda sporcularımızdan gelen başarılarla gurur duyuyoruz. Bosna Hersek’te yapılacak olan Büyükler Balkan Judo Şampiyonasına ilimizden bir antrenör ve bir sporcumuzu gönderiyoruz. Böyle bir milli davetten dolayı gurur duyduk. Antrenör ve sporcumuz uluslararası arenada ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum” dedi.