Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü Judo Takımı, Uluslararası Hülya Şenyurt Turnuvası’nda 8 madalya elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Uluslararası Hülya Şenyurt Judo Turnuvası, Antalya’nın Manavgat ilçesinde 20 ilden 500 sporcunun katılımıyla düzenlendi. Büyük heyecana sahne olan turnuvaya Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü Judo Takımı, başarısıyla damga vurdu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü judo antrenörlerinden Mevlüt Duman eşliğinde 10 sporcu ile katılan Karaman ekibi, turnuvadan 8 madalya ile döndü. Elde ettikleri başarıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü Judo Takımı, kentin gururu oldu.

4 gün süren turnuvada Karaman ekibinden Ekrem Yavuzdan Uysal minik erkekler 60 kiloda, Tuana Bulduk ise 63 kilo yıldız erkeklerde altın madalyanın sahibi oldu. Yine Karaman ekibinden ümitler kategorisinde mindere çıkan Elmas Göktaş, Şeyda Nisa Ünüvar ve Süleyman Şenol altın madalyanın sahibi olurken, Tuana Bulduk ile Fadim Sude Oğuz gümüş madalya, Şevket Oğuzhan Uysal ise bronz madalyanın sahibi oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Uluslararası Hülya Şenyurt Turnuvası’nda dereceye giren sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.