Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde gerçekleştirilen Muay Thai kursları başladı.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde Muay Thai il temsilcisi ve antrenörü Celalettin Gözel tarafından verilen Muay Thai kursları gençlerden gelen yoğun ilgi eşliğinde devam ediyor.

Kazım Karabekir Spor Salonu’nda Antrenör Celalettin Gözel nezaretinde verilen Muay Thai kursu, sağlıklarını korumak ve zinde kalmak isteyen gençlerin tercihi olarak göze çarpıyor.

Kursta, Dezavantajlı Grup ağırlıkta olup diğer sporcularla da tek tek ilgilenen Gözel, kursiyerlere savunma sanatının inceliklerini, temel prensiplerini ile Muay Thai Sporunu bilinçli bir eğitim programına dönüştürüyor.  Yapılan çalışmalarla gençlere sporun önemini bir kez daha göstermiş oluyorlar.

Spor İl Müdürlüğü tesislerindeki verilen kurslara ilginin yoğun bir şekilde devam ettiğini dile getiren Gözel, “ Ücretsiz olarak eğitimini verdiğimiz Muay Thai kursuna gençlerimizden gelen ilgi ve talep bizleri mutlu ediyor.  Çünkü madde ve çevre bağımlılığından kurtulup sporla uğraşmayı tercih eden gençlerimiz için her zaman Muay Thai kurslarına kayıtlarımız devam edecektir. Gayretimiz, gelişime açık olan gençlerimiz için daha güzel günler için daha çok çalışmaktır. “