Karaman’ı katıldığı ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarıyla temsil eden Karaman Paravolley takımları bu kez Muğla’nın Fethiye ilçesinde ilk kez düzenlenen Uluslararası Fethiye Spor Festivali’nde boy gösterdi. 6 branşta binin üzerinde sporcunun yer aldığı festivalde Karaman’ı oturarak voleybol kategorisinde Gençlik ve Spor Kulübü, İl Özel İdare Spor Kulübü, Ayrancı Gençlik ve Spor Kulübü ile Engelliler Spor Kulübü takımları temsil etti.

2 gün boyunca 10 takımın mücadele ettiği müsabakalar sonunda Karaman İl Özel İdare Spor Kulübü ikinci, Karaman Gençlik ve Spor Kulübü ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.

Karaman Paravolley ailesini elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Kurulduğu ilk günden itibaren başarısı çıtasını sürekli olarak yükselten takımlarımızın değerli sporcularını canı gönülden kutluyorum. Türkiye’de ilk kez düzenlenen turnuvada Karaman olarak 4 takımla mücadele etmenin mutluluğunu yaşadık. Bizlere bu mutluluğu yaşatan antrenör ve sporcu arkadaşlarımı tekrar kutluyor, yeni sezon öncesi hepsine başarılar diliyorum.”