Karaman’da, Gençler İçin Kariyer Planlaması(Geleceğimizi Planlarken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar) isimli söyleşi programı gerçekleşecek.

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan “Gençler İçin Kariyer Planlaması” konferansı gerçekleşecek. 13 Kasım 2015 Cuma günü saat 19.00’da Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek programa SASAM Başkanı Dr. Süleyman Erdem, SASAM Genel Sekreteri Mesut Karaköse konuşmacı olarak katılacak.

Kariyerin en etkili şekilde, ancak planlı çalışmayla elde edilebileceğini belirten Kültür ve Turizm İl Müdürü Adem Akçay;” İyi bir kariyer için öncelikle amaçlarımızın ne olduğunu belirlememiz gerekmektedir. Bu amaçlar doğrultusunda bizlerde gençlerimizi kariyer planlaması konusunda bilinçlendirmek ve geleceğe umutla bakabilmeleri için düzenleyeceğimiz programdan faydalanmalarını istedik. Dolu dolu geçecek programa tüm genç arkadaşlarımızı bekliyoruz” dedi.  

Kariyerin geçmiş ile gelecek arasında bir motif olduğuna vurgu yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise; “Bu tür konferanslar gençlerimizin şimdiden kariyer planları yapmalarına ve ufuklarının açılmasına vesile oluyor. Gençlik Merkezimizde gerçekleşecek olan söyleşi tüm gençlerimize faydalı olacağına inanıyorum” diye konuştu.