Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun gönderdiği mektup ve kitaplar, Karaman’da yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında yurtta karantinada olan vatandaşlara dağıtıldı.

İtalya, Bangladeş ve Suudi Arabistan'dan Karaman’a getirilerek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Nefise Sultan ve Hatuniye Öğrenci Yurtlarında karantinaya alınan 637 Türk vatandaşına, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun gönderdiği mektup ve kitapların dağıtımı yapıldı.

Bangladeş’ten 14 günlük karantina süreci için Hatuniye Kız Yurdunda kalan Ayşe Bağcı, hediye edilen kitaplardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun bizlere hediye etmiş olduğu kitaptan dolayı gerçekten çok teşekkür ederiz, çok ince bir düşünce. Açıkçası karantinaya gelmeden önce çok derin düşüncelerimiz vardı. Acaba nasıl geçecek, zorlu bir süreç mi olacak diye. Ama buraya geldikten sonra hakikaten hem odalar, hem servis, hem güler yüzlü personel bizi bu anlamda çok rahatlattı. Bunun için ayrıca teşekkür ediyoruz. İki haftamız neredeyse bitmek üzere ve çok hızlı geçti. Gençlik ve Spor Bakanımıza ve bütün personelimize teşekkür ederiz” dedi.

Dağıtılan mektup ve kitaplardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Ertan Bilgili ise, “Gençlik ve Spor Bakanımıza bize göndermiş olduğu kitap ve mektup için çok teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 10 gündür burada karantinada kalıyoruz. Bangladeş’ten geldik. Bu zor günlerde canımız oldukça sıkılıyor, bu kitap bizim için çok faydalı olacak. İnşallah bu sıkılan zamanımızda bu kitaplarla zamanımızı geçirme şansını bulacağız. Tekrardan çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yurtta kalan diğer vatandaşlar da Bakan Kasapoğlu ve yurt görevlilerine teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.