Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından İdal Atlı, Antalya’da devam eden Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonasında sanda gençler 75 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından Antalya’nın Kemer ilçesindeki Bahri Tanrıkulu Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonada sanda gençler 75 kiloda mücadele eden Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından İdal Atlı, bronz madalyanın sahibi olarak Türkiye üçüncüsü oldu.

Karaman’a bronz madalya kazandırdığı için mutlu olduğunu belirten Atlı, şampiyonanın ardından çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini ve bir sonraki şampiyonada altın madalya içi mücadele edeceği söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörü Kadir Sefa Bayraktar eşliğinde şampiyonaya katılan Karaman ekibi şampiyonanın ilk etabında minikler ve yıldızlar kategorisinde 2 birincilik, 3 ikincilik ve 3 üçüncülük ile toplam 8 madalya kazanmıştı.

Başarılı sporcu İdal Atlı’nın elde ettiği derecesi ile gurur duyduklarını belirten Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, antrenör ve sporcuları tebrik ederek, büyükler kategorisinde düzenlenecek müsabakalarda mücadele edecek sporculara başarılar diledi.