Okul Sporları Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Yıldızlar ve Gençler Türkiye Birinciliği 23-24 Mayıs 2023 tarihlerinde Karaman’da yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığının 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan Okul Sporları Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Yıldızlar ve Gençler Türkiye Birinciliği 23-24 Mayıs 2023 tarihlerinde Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenecek.

Karaman’dan 4 okul takımının yer aldığı final müsabakalarında Ankara, Konya, Samsun ve Zonguldak illerinden toplam 96 sporcu Türkiye’nin en iyisi olabilmek için mücadele edecek.

Müsabakalar Canlı Yayınlanacak

Karaman’da 8 okul takımından 96 sporcunun Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edeceği Okul Sporları Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Yıldızlar ve Gençler Türkiye Birinciliği müsabakalarını sporseverler Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Youtube adresi (youtube.com/@karamangsim70) üzerinden canlı olarak izleme şansı bulacak.

Yunus Emre Spor Salonu’nda 2 gün sürecek müsabakalarının teknik toplantısı ise 22 Mayıs Pazartesi günü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak.